abonneren

GoPro introduceert nieuwe actiecamera

Camerafabrikant GoPro heeft een nieuwe versie van zijn populaire headcam gebouwd. De GoPro Hero 4 Black is een stuk goedkoper dan zijn jongere broertje, maakt bovendien 4K-beelden en heeft een ingebouwd touchscreen display.

Ook heeft de nieuwe GoPro Hero een Quick Capture-functie, waarmee je met één druk op de knop kunt beginnen met opnemen. Er zit ook een Burst Photo-modus op, die om de 5 seconden een foto neemt van 5 megapixels, en een timelapse-functie die iedere halve seconde een foto neemt.

Beelden worden opgeslagen op een microSD-kaart tot 32 GB, er zit een microfoon ingebouwd en de accu gaat tot 2,5 uur mee.

Goedkopere variant

De Hero 4 Black komt op de markt voor 480 euro, maar er worden ook twee goedkopere varianten gemaakt van de Hero 4. De Silver-camera kost 380 euro, en heeft dezelfde specs als de Black. Het enige verschil is dat de Silver-camera geen HD-beelden kan schieten en geen foto's uit de video's kan halen.

Nóg goedkopere variant

Tot slot wordt er ook nog de goedkope Hero geïntroduceerd, die 125 euro gaat kosten. Het grote nadeel van dat apparaat is dat hij niet uit zijn waterdichte behuizing kan worden gehaald, en dat ze een minder hoge resolutie hebben.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Camera's

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie