abonneren

CES 2012: Samsung introduceert nieuwe Smart camera’s

Samsung heeft op CES in Las Vegas de nieuwe camera’s en camcorders in de Smart-lijn voor 2012 geïntroduceerd.

De Smart-reeks bevat nieuwe zoomcamera’s, camcorders, een DualView camera en compact camera’s. De camera’s in de Smart-lijn zijn uitgerust met wifi om de gemaakte foto’s en video’s altijd te kunnen delen met familie en vrienden.

WB850F zoomcamera
De WB850F is een zoomcamera met een 23 mm groothoeklens, 21x optische zoom en een 16,2 megapixel BSI CMOS sensor. De camera is bovendien voorzien van wifi mogelijkheden waardoor de gebruiker foto’s en video’s (bijna) overal ter wereld kan versturen of delen via Facebook en/of YouTube. Daarnaast bevat de WB850F ook gps en Live Landmark waarmee plattegronden en informatie van steden en interessante plekken kunnen worden gedownload.  De WB850F zoomcamera is vanaf maart verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van € 379.

QF20 camcorder
De Samsung Smart camcorder QF20 is voorzien van de vernieuwde Switch Grip. Hierdoor kan zowel linkshandig als rechtshandig gefilmd worden. Daarnaast kan ook verticaal gefilmd worden, hiervoor hoeft de gebruiker de camera slechts 90 graden te draaien in plaats van 180 graden. Gebruikers kunnen via wifi hun video’s delen met anderen en met de Auto Back-up optie ook de filmpjes opslaan op de computer thuis. De QF20 ligt vanaf maart in de winkels en kost € 199.

DV300F DualView camera
De DV300F DualView camera bevat een extra display aan de voorzijde van het toestel en is bedoeld voor het maken van onder andere zelfportretten. Op het display aan de voorzijde ziet de gebruiker zichzelf. Hierdoor kan de gebruiker zelf bepalen of hij of zij goed staat en de foto op het juiste moment maken. De foto’s kunnen vervolgens direct via wifi op Facebook gezet worden of als profielfoto worden ingesteld. De DV300F is vanaf maart beschikbaar voor een prijs van € 199.

ST-serie compact camera’s
Ook heeft Samsung een drietal nieuwe compact camera’s aan de ST-serie toegevoegd, namelijk de ST88, ST77 en de ST66. De compact camera’s in de ST-serie komen in diverse kleuren en zijn beschikbaar vanaf maart voor een adviesprijs van € 119.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Camera's

Tags: