abonneren

Axis netwerkcamera’s met microSDHC opslag

Axis Communications introduceert de Axis M10 netwerkcamera-serie. Deze netwerkcamera’s zijn voorzien van microSDHC sloten zodat opgenomen beelden lokaal bewaard kunnen worden.

De AXIS M1013 en M1014 zijn kleine indoor netwerkcamera's met ondersteuning voor lokale opslag, waardoor ze geschikt zijn voor het beveiligen van locaties zoals kleine bedrijven, winkels, restaurants, hotels en woningen.

De Axis M1014 kan in 720 beelden vastleggen terwijl de Axis M1013 videos opneemt in SVGA-resolutie. Beide camera’s kunnen opgenomen beelden zowel opslaan op het netwerk (bijvoorbeeld op een nas) als op een microSDHC geheugenkaartje. Dit laatste heeft enkele voordelen voor kleinschalig gebruik. Ten eerste reduceert het de kosten, een paar geheugenkaartjes zijn goedkoper dan een beveiligingsnetwerk aanleggen, en ten tweede zorgen meerdere camera’s met eigen lokale opslag ervoor dat er geen ‘single point of failure’ in je camerabeveiliging zit.

De Axis M1013 en M1014-netwerkcamera’s zijn binnenkort beschikbaar voor een adviesprijs van 149 euro voor de Axis M1013 en 179 euro voor de Axis M1014. Voor meer informatie over de netwerkcamera's van Axis klik je hier.

Geschreven door: Gerard Sombroek op

Category: Nieuws, Camera's

Tags: Cameras, Axis, beveiliging