abonneren

Toshiba Camileo P100 en Camileo B10 videocamera's

Toshiba brengt twee nieuwe Full HD-camcorders op de markt: de Camileo P100 en Camileo B10. De Camileo B10 is speciaal ontworpen voor sportieve en avontuurlijke gebruikers.

Doordat de camera’s compatibel zijn met 64 GB SDXC-flashgeheugenkaarten is er meer dan genoeg ruimte om films en foto’s op te slaan. Via de handige Camileo Upload Button is het eenvoudig video’s met een druk op de knop naar sociale netwerken sturen om deze te delen met vrienden en familieleden. Via de HDMI Digital AV-uitgang kunnen foto’s en video’s op een groot HD-beeldscherm worden bekeken.

De Camileo P100 beschikt over een geavanceerde 8x optische zoom, waardoor ook scènes op afstand haarscherp in Full HD gefilmd kunnen worden. In fotomodus biedt de camcorder een 5x optische zoom bij een resolutie van 16 megapixel met behulp van real-time interpolatie. De Camileo P100 voegt automatisch opnames samen als de - nieuwe - pauzeknop is ingedrukt. Dit betekent dat de gebruiker een stop kan inlassen om het filmen op een later tijdstip te vervolgen.

De Camileo B10 biedt de gebruiker ook de mogelijkheid om de camcorder via een usb-poort als webcam in te zetten. De ingebouwde videostabilisator en bewegingsdetector maken de camera uitermate geschikt voor actiescènes. 

De Camileo P100 is vanaf juni beschikbaar voor € 169  en de Camileo B10 is vanaf mei verkrijgbaar voor € 119 .

Geschreven door: Martijn Verkuil op

Category: Nieuws, Camcorders

Tags: Toshiba

Laatste reactie