abonneren

POP Peeper 3

Als u meerdere POP3-accounts hebt en vaak van huis bent, is het lastig om onderweg e-mail uit meerdere bronnen af te handelen. Bovendien is het moet u voor elk account de URL, gebruikersnaam en het wachtwoord onthouden. POP Peeper biedt uitkomst door alle mailaccounts voor u in de gaten te houden.

POP Peeper is een e-mail-notificatietool dat in de Windows-taakbalk draait een waarschuwt wanneer er mail binnenkomt op uw POP3-account of online e-mailaccount. U hoeft geen e-mailprogramma te openen of een website te openen. Voor elk account kunt u aangeven of u een geluidje of een zichtbare waarschuwing wilt ontvangen. U kunt zelf instellen met welke tussenpozen op nieuwe mail moet worden gecontroleerd.

Het programma ondersteunt meerdere accounts, zodat u e-mail van Yahoo, Hotmail, Live Mail, Gmail en talloze andere aanbieders gelijktijdig in de gaten kunt houden. SMTP, POP3 en IMAP worden ondersteund, inclusief IMAP-IDLE voor pushmail. U kunt mailberichten bekijken, ook in HTML-weergave, en u kunt zelfs mailattachments openen.

Als u wilt kunt u met plug-ins het programma voorzien van extra functies, zoals een screensaver, aangepaste popups en SSL-beveiliging.

Versie 3.0 is uitgebreid met IMAP IDLE, een nieuwe toolbar, een adresboek, en support voor LiveMail, Gmail en Juno/NetZero. Echte nadelen hebben we niet kunnen ontdekken: het programmaatje doet eigenlijk prima z'n werk en voor de prijs (gratis) hoeft u het niet te laten.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • Extra plug-ins mogelijk
  • Gemak: programma controleert meerdere accounts
  • Geen
In plaats van een laptop meenemen op vakantie kunt u met dit programma ook een usb-stick meenemen waarop POP Peeper is geïnstalleerd. Maar net zo makkelijk is POP Peeper voor thuisgebruik.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Browsers & ftp

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord