abonneren

Mozilla brengt 64-bitversie Firefox uit

Wist je dat Firefox voor Windows altijd alleen als 32-bitversie te downloaden was? Daar komt nu eindelijk verandering in, want Mozilla heeft een 64-bitversie van de browser uitgebracht.

Vanaf Firefox-versie 43 is een 64-bit variant te downloaden, voor Windows 7 of hoger.

Het verschil met de 32-bitversie hoeft verder niet direct op te vallen. De performance is wellicht iets vlotter en zware apps kunnen wat sneller draaien. Ook spreekt Mozilla over 'verbeterde veiligheid'.

Over datum

64-bit ondersteuning is al een hele poos in ontwikkeling voor Firefox. Reeds in 2014 maakte Mozilla bekend er aan te werken. Eigenlijk zou Firefox 37 ermee lanceren, in maart van 2015. Die deadline is destijds blijkbaar niet gehaald.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Browsers & ftp

Tags: Firefox

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord