abonneren

'Mouse gestures' zelf te verzinnen met Vivaldi versie 1.2

Er is een nieuwe versie uit voor Vivaldi, de browser voor power-users. Vanaf versie 1.2 heb je de optie om zelf muisgebaren te verzinnen.

Vivaldi laat je al langer bepaalde taken uitvoeren door met de muis te tekenen. Zo kun je een pagina terug gaan door de muisknop ingedrukt te houden en opzij te vegen. Voortaan kun je in het instellingenmenu van de browser zelf dergelijke 'mouse gestures' tekenen en daar een actie aan koppelen.

Sneltoetsen

Verder biedt Vivalvi meer opties op het gebied van tabbladen. Zo kun je instellen welke websites er automatisch worden geladen in een nieuwe tab. Ook extra keyboard-sneltoetsen en toegankelijkheidsopties maken deel uit van de update.

Lees hier onze tips om met Vivaldi aan de gang te gaan.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Browsers & ftp

Tags: browser, vivaldi

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord