abonneren

FTP Voyager secure 15

Dagelijkse verstuurt u kleine bestanden per mail, msn of browser. Maar wat doet u als u bestanden van vijftig megabyte of meer wilt versturen? Dan blijft er maar één echte betrouwbare en snelle manier over: ftp. We kijken naar FTP Voyager secure 15.

Voyager gebruikt veel extra vensters en dat maakt het nogal onoverzichtelijk. De voortgang van het downloaden gebeurt in een apart scherm, maar ook de taakplanner heeft er één. Beide vensters blijven openstaan als u het hoofdprogramma afsluit. Irritant is dat als u bestanden wilt toevoegen aan de taakplanner, dit alleen kan als u de taakplanner hebt geactiveerd. Daarnaast crasht de taakplanner onder Vista. In Windows XP gebeurt dit niet. Ftp Voyager werkt niet intuïtief. U moet zoeken en uitproberen om erachter te komen hoe alles werkt. Maar vervolgens krijgt u hier veel mogelijkheden voor terug. Er is een duidelijke certificaatmanager, waarmee u certificaten kunt aanmaken en accepteren. Wie niet bekend is met de bestaande ftp-commando's die over het logscherm vliegen, kan door hierop te dubbelklikken er snel achterkomen. Ook biedt het pakket veilige connecties.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • veel mogelijkheden
  • beveiligde connecties
  • omslachtige interface
  • werkt niet goed onder Vista
Ondanks de omslachtige interface is Ftp Voyager qua mogelijkheden wel prima, mits u Windows XP gebruikt.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Browsers & ftp

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord