abonneren

Flock 2.0

Inhoudsopgave

  1. > Inleiding
  2. > Specificaties
Bijna iedereen gaat het internet op met Internet Explorer of Firefox. Maar er zijn heel veel alternatieve browsers. Neem bijvoorbeeld Flock.

Dit is een bijzonder uitgebreide browser, net als Firefox gebaseerd op de Gecko-engine. Flock is bedoeld voor gebruikers van sociale netwerksites. Zo kunt u uw inloggegevens voor websites als Twitter, Flickr, Digg en Facebook opslaan. Het updaten van deze sites wordt zo kinderspel. Ook als u een weblog bijhoudt, helpt Flock: u selecteert de tekst die u interessant vindt, klikt met de rechtermuistoets en kunt vervolgens u in een popupvenster de tekst bewerken en direct naar uw blog publiceren. Handig! Ook kunt u de fotostream van uzelf en uw vrienden bekijken in een speciale balk binnen Flock. Ook gebruikers van diensten als Picasa, Photobucket, Livejournal, Gmail en MySpace profiteren van de ingebouwde handigheidjes van Flock. Uiteraard beschikt Flock ook over een ingebouwde rss-lezer.

PluspuntenConclusie
  • integratie met veel web2.0-sites
  • add-ons
Wie alle mogelijkheden van Flock nog niet genoeg vindt, kan de webbrowser met add-ons uitbreiden. Al met al een aanrader.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Browsers & ftp

Tags:

Laatste reactie