abonneren

Filefox

Misschien gebruikt u voor het versturen van grote bestanden uw Gmail-account. Echt ideaal is dat niet, evenmin als het versturen via ftp of per cd. Twee nieuwe diensten, Filefox biedt een oplossing.

Het is verre van origineel om een product Filefox te noemen, met bijbehorend vossenlogo. Met de bekende browser heeft deze oplossing echter niets te maken. Anders dan bij SendYourFiles ligt bij Filefox het accent niet op het versturen, maar op het online bewaren van grote bestanden. In feite is Filefox een online ftp-systeem waarvoor u geen eigen ftp-software nodig hebt. U kunt de bestanden zolang u wilt op de server laten staan. Daardoor is de oplossing ook geschikt voor het maken van een online backup.
Een ander voordeel is dat u binnen een gebruikersgroep een onbeperkt aantal gebruikers kunt aanmaken. Daardoor is Filefox ook heel geschikt voor tijdelijke projecten, waarin medewerkers van verschillende bedrijven moeten samenwerken. Wel zult u voor elke persoon een apart account moeten aanmaken. Bij SendYourFiles hoeft dat niet; daar is het invullen van een e-mailadres voldoende.

het bedrag van 20 euro is per maand, voor gebruik ervan, het programma zelf is gratis te downloaden.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • Onbeperkt aantal gebruikersacount toevoegbaar.
  • Prijs
  • Niet orginele naam en logo

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Browsers & ftp

Tags:

Laatste reactie