abonneren

CuteFTP 8 home

Dagelijkse verstuurt u kleine bestanden per mail, msn of browser. Maar wat doet u als u bestanden van vijftig megabyte of meer wilt versturen? Dan blijft er maar één echte betrouwbare en snelle manier over: ftp. We kijken naar een goede bekende onder de FTP programma's: CuteFTP 8 Home.

CuteFTP kan geen verschillende remote websites gelijktijdig openen en dat is het grootste nadeel van dit pakket. Gelukkig heeft Cuteftp meer in huis. Zo beschikt CuteFTP als enige pakket over een podcastmanager. Hiermee kunt u zich abonneren op allerlei podcasts en deze automatisch downloaden en vervolgens uploaden naar uw eigen site. Er wordt automatisch een xml-bestand gegenereerd dat u kunt aanroepen in de browser.

Het is altijd lastig om met wachtwoorden om te gaan. De meeste ftp-pakketten laten u de wachtwoorden opslaan of kunnen deze bij het afsluiten van het pakket verwijderen. CuteFTP geeft u de kans een beveiligd wachtwoord in te stellen voor de sitemanager, zodat anderen niet zomaar bij uw site kunnen komen.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • podcastmanager
  • werkt prettig
  • kan geen verschillende remote websites gelijktijdig openen
CuteFTP is een prima ftp-programma waarmee prettig valt te werken en dat voor de meeste gebruikers over de juiste functionaliteiten beschikt.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Browsers & ftp

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord