abonneren

Crazy Browser 2

Bijna iedereen gaat het internet op met Internet Explorer of Firefox. Daarnaast is er een fanatieke groep gebruikers die zweren bij Opera of Safari, maar wist u dat er nog veel meer alternatieve browsers zijn? Neem bijvoorbeeld de 'gekke' Crazy Browser.

Ook Crazy Browser gebruikt Internet Explorer als onderliggende basis. Leuk is de mogelijkheid om met muisbewegingen te surfen, bijvoorbeeld om naar de vorige of volgende pagina te gaan. Er is ook een muisbeweging om de broncode van de pagina op te vragen. Verder is het mogelijk plugins te gebruiken met de Crazy Browser. Standaard krijgt u de plugin om Flash-popups tegen te houden meegeleverd. Helaas zijn er daarbuiten nog geen plugins beschikbaar. Wel vindt u op de internetsite van Crazy Browser een uitlegpagina over het zelf maken van dergelijke uitbreidingen. De browser laat verder webpagina's in groepen opslaan. Zo kunt u bijvoorbeeld uw favoriete ICT-pagina's onder een groep opslaan. Klik erop en al deze pagina's openen in verschillende tabs.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • veel mogelijkheden
  • nauwelijks plugins
Crazy Browser heeft een aantal leuke features om het surfen over internet anders te ervaren. Echter is het ontbreken van handige plugins wel een nadeel van deze alternatieve browser.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Browsers & ftp

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie