Crashes door Flash-fout in Internet Explorer 11

Verschillende gebruikers van Microsoft’s webbrowser Internet Explorer 11 ondervinden problemen met de populaire Flash Player. In sommige gevallen crasht de computer, met een Blue Screen of Death (BSOD) als gevolg. Microsoft zou dit probleem vorige maand al opgelost moeten hebben met een patch, maar problemen houden aan.

Op internetfora klagen veel gebruikers dat ze in Internet Explorer 11 geen YouTube-video’s meer kunnen krijgen. Hier is Flash Player voor nodig, maar deze werkt ik veel gevallen niet. De problemen doen zich voornamelijk voor bij gebruikers van Internet Explorer 11 in Windows 7, 8 en 8.1.

De Flash-problemen lopen behoorlijk uiteen. Zo klagen sommige gebruikers over een BSOD als Flash wordt geactiveerd. Voor anderen blijven plug-ins melden dat ze moeten worden geüpdatet, terwijl dit al is gebeurd. Het oplossen van deze foutmelding blijkt voor velen dan ook een lastige opgave.

Microsoft rolde bij zijn laatste Patch Tuesday al een fix uit voor Internet Explorer 11, maar deze lijkt voor velen niet te werken. Het computerbedrijf heeft nog niet gereageerd op de recente problemen met Flash Player in Internet Explorer 11. In het verleden doken ook al fouten op in Internet Explorer die eerder door Microsoft gepatcht zouden zijn.

Geschreven door: Kenneth Stamp op

Category: Nieuws, Browsers & ftp

Tags: flash, internet explorer 11