abonneren

Core FTP 2.1

Dagelijkse verstuurt u kleine bestanden per mail, msn of browser. Maar wat doet u als u bestanden van vijftig megabyte of meer wilt versturen? Dan blijft er maar één echte betrouwbare en snelle manier over: ftp. We kijken naar Core FTP 2.1.

Het op het oog strakke uiterlijk van Coreftp wordt verpest door het moeilijk leesbare lettertype. Gelukkig kunt u dit nog wel veranderen in de instellingen. Coreftp is voor een gratis versie goed uitgerust met beveiligingsopties. Zowel ssl- als sftp-connecties worden ondersteund en het programma kent een goede certificaatmanager. Jammer is wel dat er maar één connectie mogelijk is en dat er op die enkele connectie niet meerdere bestanden tegelijkertijd kunnen worden geüpload. Bestanden kunnen in Coreftp wel in een wachtlijst worden gezet, maar er is geen tijdsplanner om de transfers op een later moment te laten plaatsvinden. Wel kent Coreftp een zoekfunctie waarmee u op de remote computer naar bestanden kunt zoeken. De helpfiles die u op weg moeten helpen helpen helaas weinig, maar gelukkig is het pakket niet onnodig complex.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • goede beveiligingsopties
  • gemakkelijk te gebruiken
  • gratis
  • maar één bestand tegelijk uploaden
  • gebrekkige helpfiles
U zult ondanks de gebrekkige helpfiles snel uit de voeten kunnen met Coreftp.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Browsers & ftp

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord