abonneren

Chrome 22 vooral interessant voor gamers

Google heeft de laatste hand gelegd aan Chrome 22. De final-versie van de webbrowser heeft een aantal interessante verbeteringen voor Windows 8-gebruikers, gamers en bezitters van een MacBook met hoge-resolutiescherm.

Vooral gamers die geregeld gamen in een browservenster kunnen hun lol op met Chrome 22. Een van de grootste frustraties van het gamen in een browservenster is namelijk aangepakt: het buiten het venster komen met je muis. Chrome 22 ondersteunt 'Pointer Lock JavaScript API', beter bekend als 'mouse lock', wat betekent dat een game in staat is je muiscursor binnen het venster te houden. Zo hoef je niet meer bang te zijn dat je met je muis buiten de browser beweegt. Wil je dit uitproberen, speel dan eens een potje BananaBread. De site vraagt je om je muiscursor uit te schakelen; sta je dit toe, dan merk je dat de game veel makkelijker speelt. Wil je de cursor weer terug, dan druk je op de Escape-toets.

Andere verbeteringen aan Chrome 22 zijn de ondersteuning van hoge-resolutieschermen zoals die in de nieuwe MacBook Pro, en veel verbeteringen onder de motorkap wanneer je Chrome 22 op Windows 8 draait. De final-versie van Chrome 22 is te downloaden op deze locatie.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Browsers & ftp

Tags: games