abonneren

Abolimba Multibrowser 5.30

Bijna iedereen gaat het internet op met Internet Explorer of Firefox. Daarnaast is er een fanatieke groep gebruikers die zweren bij Opera of Safari, maar wist u dat er nog veel meer alternatieve browsers zijn? Neem bijvoorbeeld de Abolimba Multibrowser.

Abolimba is een Duitstalige browser die u 28 dagen gratis mag gebruiken. Een licentie kost € 15. Helaas is er geen Nederlandstalige versie beschikbaar. De browser gebruikt de technologie van Internet Explorer om webpagina's te tonen. Dat staat garant voor een goede weergave van vrijwel alle webpagina's. Een aardigheidje van Abolimba is de mogelijkheid om favoriete websites te groeperen. Zo is er standaard de groep 'gratis' opgenomen. Een muisklik op deze groep opent zes tabbladen met websites waar u gratis zaken kunt bestellen. Handig is de functie 'URL Kürzel'. Daarmee kunt u een korte code opgeven voor sites die u vaak bezoekt. Stel dat u vaak Hotmail gebruikt om te mailen, dan kunt u bijvoorbeeld de code 'hm' aanmaken om snel naar deze maildienst te gaan. Tot slot is er een ingebouwde mogelijkheid om uw eBay-veilingen te beheren.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • eBay-veilingen beheren
  • niet gratis
  • alleen in het Duits
Abolimba is een webbrowser die niet echt heel bijzonder is. De Ebay-functie is leuk evenals de verkorte code functie, maar om nu 15 euro daarvoor te betalen en geforceerd in het Duits te browsen gaat ons wat te ver.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Browsers & ftp

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie