abonneren

2RSS Reader

De opmaak van deze site ziet er, zeker vergeleken met de andere online rss-lezers, amateuristisch uit. En geheel in stijl van de opmaak is ook de functionaliteit simpel en beperkt.

Wilt u hier een feed bekijken, dan moet u ­ elke keer ­ eerst met de hand het webadres invoeren. Er is nog een pop-upmenu met een aantal feeds, maar het rijtje overbekende adressen is ook al beperkt. De site is echter wel handig voor wie zich zorgen maakt over online privacy: registratie voor gebruik van deze online rss-lezer is niet nodig. Wie zich wel registreert, kan gebruikmaken van ‘My RSS’, een ander onderdeel van deze site dat wel met favorieten werkt. Maar ook dat valt tegen vergeleken met de concurrentie.

Conclusie

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Browsers & ftp

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord