Met de juiste back-up blijf je in business

Hoeveel preventieve maatregelen je ook neemt, een inbraak, brand of cyberaanval is nooit helemaal uit te sluiten. Alleen met de juiste back-up beperk je de impact van dit soort incidenten, waarborg je de bereikbaarheid én blijf je in bedrijf.

Belangrijke bedrijfsgegevens zijn overal en verspreiden zich sneller dan ooit dankzij virtualisatie en de cloud. Denk aan je e-mailberichten, leveranciersgegevens, de financiële administratie … maar ook aan alle applicaties die erbij horen, de systemen waarop het draait en de gebruikersnamen en wachtwoorden. Alleen door ervoor te zorgen dat je ook na een calamiteit toegang hebt tot al deze gegevens, blijf je in business én voldoe je aan wet- en regelgeving. Hoewel ook het mkb weet hoe belangrijk deze toegang tot alle gegevens is, zijn toch veel bedrijven ontevreden over hun back-upvoorziening. Die is bijna zonder uitzondering veel duurder en complexer dan vooraf toegezegd.

Compleet product

Synology is de marktleider bij netwerkopslagsystemen voor consumenten, mkb en grotere bedrijven. De fabrikant heeft jarenlange ervaring met het ontwerp van doordachte en kostenefficiënte opslagsystemen én bijbehorende software en services. Deze combinatie van hard- en software maakt het mogelijk een zeer compleet product aan te bieden, dat zijn waarde bij calamiteiten al meermaals heeft bewezen.

Hyper Backup

Synology Hyper Backup is een traditionele back-upmethode, gebouwd met de modernste techniek. Het ondersteunt gegevensback-up naar usb, nas, rsync-server en cloud. Multi-versie deduplicatie zorgt er in combinatie met compressie voor dat je meerdere versies van een gegevensback-up bewaart, zonder dat dit heel veel extra opslagcapaciteit kost. Verloren en beschadigde gegevens zijn snel gevonden én teruggezet.

Active Backup

Synology Active Backup biedt back-up en herstel van alle gegevens op servers, clientsystemen zoals werkstations en notebooks, virtuele machines, maar ook van gebruikersgegevens in Office 365 en Google G Suite. Active Backup laat zich eenvoudig automatiseren en controleren. De centrale console geeft direct inzicht in de status van alle back-uptaken en herstelacties en biedt zekerheid voor momenten dat het echt nodig is.

Snapshots

Synology Snapshot Replication is een unieke manier om op gezette intervallen – tot zelfs elke paar minuten – een volledige kopie van een gegevensset naar een andere nas weg te schrijven. Snapshot Replication zorgt voor meerdere kopieën van alle gegevens over meerdere nas-apparaten en directe toegang in geval van problemen.

C2 Backup

Synology C2 Backup is een kostenefficiënte oplossing voor offsite back-up naar Synology-systemen in een datacenter in Frankfurt (Duitsland). Het datacenter voldoet aan de hoogste geheimhoudingsnormen en biedt gegevensbescherming die geheel in lijn is met de Europese wetgeving.

Eenvoudig

Zoals je ziet, biedt Synology voor elke specifieke behoefte een back-upoplossing, altijd volledig configureerbaar en toch eenvoudig te gebruiken. Daarbij is de back-upsoftware in combinatie met een Synology-nas altijd gratis te gebruiken. In tegenstelling tot andere oplossingen zijn er geen verborgen kosten zoals voor licenties en ondersteuning.

Geschreven door: partner op

Category: #brandedcontent

Tags: Back-up, business, Bedrijf, Synology