Ideale printers voor zzp'ers

Als zzp’er ben je altijd druk en verspil je liever geen tijd aan randzaken. Voor een hoge productiviteit investeer je om die reden in een rappe computer, forse monitor en comfortabele bureaustoel. Vreemd genoeg is de printer in menig freelancepraktijk het ondergeschoven kindje. Een gemiste kans, want met een printer uit de Epson EcoTank-serie gaat er een wereld voor je open.

Voor zzp’ers is een efficiënte werkkamer een must, zodat je binnen een bepaald tijdsbestek zoveel mogelijk taken kunt uitvoeren. Wie bijvoorbeeld twee of drie monitoren op de pc heeft aangesloten, wil op den duur niets anders meer. Verder verdienen een (verstelbaar) bureau en ergonomische bureaustoel prioriteit. Als je lekker zit, kun je tenslotte beter werken. Kijk bij de optimalisatie van je werkkamer daarnaast ook eens naar je printer. Bij een doorsnee afdrukapparaat dien je namelijk om de haverklap cartridges te vervangen. Dat kan gelukkig beter én vooral ook goedkoper!

Goedkoop printen

Komt je printer álweer met een irritante inktniveau- waarschuwing? Zzp’ers hebben het al druk genoeg en het vervangen van een inktcartridge komt bijna altijd op een ongelegen moment. Bovendien dien je continu voldoende inktpatronen achter de hand te houden. Epson gooit het met zijn EcoTank-serie over een andere boeg. Deze luxe printers laten cartridges volledig links liggen. In plaats daarvan gebruik je navulbare inkttanks waarbij je het werkelijke inktniveau letterlijk op de behuizing kunt aflezen. Het resultaat? Een capaciteit van duizenden pagina’s per inktset, waarmee je tot negentig procent op je inktkosten bespaart. Je hoeft slechts sporadisch inkt bij te vullen, waardoor je vergeleken met verwisselbare cartridges aanmerkelijk goedkoper uit bent. De prijs per pagina is dan ook schrikbarend laag!

Pagina's per cardridge en kosten per pagina: reguliere inkjetprinter versus de Epson Ecotank.

Slim bijvullen

Met een Epson EcoTank-printer hoef je nooit meer een cartridge te vervangen. Een verse inktset bestaat uit vier of vijf hersluitbare flesjes waarmee je de geïntegreerde inkttanks kunt navullen. Dit gaat door het slimme ontwerp zonder morsen. Een flesje past alleen op de inkttank van dezelfde kleur, zodat het na nooit misgaat. Tot slot hoef je niet in het flesje te knijpen, want de nieuwe inkt stroomt soepel in de inkttank.

Altijd en overal afdrukken

Ook wanneer je even niet op een pc of laptop aan het werk bent, kun je de EcoTank-printer gebruiken. Sterker nog, het is niet eens nodig om in hetzelfde pand aanwezig te zijn. Met behulp van de Epson Connect-app druk je altijd en overal ter wereld in uitstekende kwaliteit af. Hiervoor heb je alleen een smartphone of tablet en een (mobiele) internetverbinding nodig. Wil je weten welke Epson EcoTank-printers er verkrijgbaar zijn? Kijk dan op www.epson.nl/ecotank.

Tips van een expert: richt je kantoor zo efficiënt mogelijk in

Piet-Jan van den Kommer heeft al ruim twintig jaar ervaring met het ontwerpen van interieurs en geeft de ultieme tips voor het zo efficiënt mogelijk inrichten van je (thuis)kantoor.

Plaatsing van het bureau
Kijk waar het natuurlijke licht vandaan komt. Je wilt geen direct reflecterend zonlicht op je scherm, maar uitzicht naar buiten is wel prettig.

Verlichting
Op de eerste plaats moet verlichting functioneel zijn, maar zeker ook prettig aanvoelen. Verlichting kan zowel opvallend als onopvallend een eyecatcher zijn!

Kleur
Vaak kiezen wij voor een neutrale, rustige basis en zorgen we in het materiaalgebruik voor verrassende elementen zoals een speels nisje, een leren bureau of een volledige wand van stroken hout.

Opgeruimde werkplek

Uiteraard is een goede bureauhoogte en een verstelbare bureaustoel een must. Zorg aan het eind van de dag voor een opgeruimde werkplek om de volgende dag weer met een frisse start te kunnen beginnen. Dit vereist efficiënte opbergruimte voor ordners en dergelijk. Berg alle losse benodigdheden die je niet continue nodig hebt op in afgesloten lades en kasten, en houd alleen het nodige op je bureau om op deze manier zo min mogelijk ruis te creëren. Open kasten kunnen mooi zijn, maar zijn minder geschikt voor het opbergen van kantoorartikelen, omdat dit snel rommelig oogt.

Huiskamersfeer
Al met al moet jouw kantoor een fijn gevoel oproepen wanneer je er binnenstapt. Zorg ervoor dat het een plek is waar je graag verblijft. Het mag best een huiskamersfeer uitstralen!

www.vandenkommer.nl

Geschreven door: partner op

Category: #brandedcontent

Tags: printers, epson, zzp'ers