abonneren

TXTLater

TXTLater voor BlackBerry helpt je om sms- en e-mailberichten in te plannen.
Score
70
  • Pluspunten
  • ook statusupdates inplannen
  • goede integratie
  • Minpunten
  • niet gratis

None

TXTLater is niet goedkoop maar biedt wel een enorm goede integratie om berichten in te plannen.

Met TXTLater kun je berichten op een bepaalde datum en tijd of periodiek (bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks) laten versturen. Dit kun je ook instellen voor een telefoongesprek. Het is sterk geïntegreerd in de verschillende onderdelen van het besturingssysteem.

Onlangs is versie 3.0 verschenen met enkele interessante toevoegingen. De belangrijkste is dat je nu ook statusupdates voor Facebook en Twitter vooruit kunt plannen. Zo’n statusupdate voor Facebook kun je op je eigen prikbord zetten, maar ook op het prikbord van een vriend. Verder kent deze versie nu ondersteuning voor meerdere e-mailaccounts en is het uiterlijk vernieuwd.

Platform: BlackBerry

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, BlackBerry

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord