abonneren

'Witte Nexus 4 en Android 4.3 op 10 juni aangekondigd'

Op Google I/O 2013 waren de verwachtingen hooggespannen tijdens de keynote speech. Bijna iedereen verwachtte een nieuwe Androidversie, maar deze bleef uit. Een witte Nexus 4 kwam eveneens regelmatig voorbij in de geruchtenmolen. Beide Google-producten zullen volgens nieuwe geruchten op 10 juni geïntroduceerd worden.

 

We hebben de eerste bewijzen voor het bestaan van Android 4.3 al gevonden, maar voor velen was het een teleurstelling dat deze tijdens Google I/O niet aangekondigd is. Daarentegen is de basis voor Android tijdens de afgelopen Google I/O nog steviger gemaakt, waardoor toekomstige Androidversies nog beter functioneren en gebruikt kunnen worden. Android 4.3 zou een relatief kleine update zijn waar het energiezuinige Bluetooth-protocol verder geoptimaliseerd wordt, de beveiliging beter wordt en nog een aantal bugfixes zullen plaatsvinden.

Witte Nexus 4

We zagen afgelopen week de witte Nexus 4 regelmatig voorbij komen, zonder dat er veel tekst en uitleg bij was. Het blijkt volgens de heren van AndroidAndMe ook een ‘gewone’ Nexus 4 te zijn, maar dan in een andere kleur, niet zo spannend dus. Dit apparaat wordt, samen met Android 4.3 aangekondigd op 10 juni, aldus de bron van AndroidAndMe.

 

Geschreven door: Ruud Caris op

Category: Nieuws, Besturingssystemen

Tags: Nexus, Jelly Bean, Android 4.3, Nexus 4

Laatste reactie