abonneren

Windows 8 voor nop!

Inhoudsopgave

  1. > Inleiding
  2. > Betegeling
  3. > Facebook-tegels
  4. > Startknop en Metro
  5. > Herstart
  6. > 8-Experience
  7. > Downloaden
De revolutionaire interface van Windows 8 is omstreden, omdat je Windows niet langer op de vertrouwde wijze kunt bedienen. Ben je gecharmeerd van de tegels maar heb je ook behoefte aan de oude vertrouwde desktop, dan is er gratis software waarmee je van Windows XP, Vista en 7 een versie maakt met het beste uit beide werelden.

Windows 8 Transformation Pack komt uit de stallen van Windows X Live, een groep ontwikkelaars die in staat is tot het verrichten van wonderen aangaande het uiterlijk van Windows. Met het Windows 8 Transformation Pack voeg je in een handomdraai de kenmerkende tegeltjesinterface van Windows 8 toe aan Windows XP, Vista en 7. Maar ook het bureaublad met startknop blijft beschikbaar en dat is eigenlijk waar velen – tot nu toe tevergeefs – een beetje op had gehoopt bij Windows 8. Behoor jij ook tot de groep die de aloude desktop niet kan missen, maar best eens wil spelen met de tegelmuur? Dan is het Transformation Pack de ideale oplossing. Vooral ook omdat je géén nieuwe Windows hoeft te installeren, al je oude software en instellingen blijven gewoon behouden. Wel een kleine waarschuwing vooraf: deze workshop behandelt software die diep in het Windows-systeem ingrijpt. Wij zijn geen problemen tegengekomen, maar er bestaat altijd de kans op een (ernstig) probleem bij dit soort trucs. Maak dus een goede backup van je echt onmisbare bestanden en zorg ook voor een systeemherstelpunt voorafgaand aan de installatie van Windows 8 Transformation Pack.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Workshop, Besturingssystemen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord