abonneren

Windows 8 upgrade voor $ 40

Microsoft gaat het voor gebruikers van Windows XP, Windows Vista en Windows 7, aantrekkelijk maken over te stappen op Windows 8. Een upgrade naar Windows 8 Pro gaat $ 40 kosten.

Met de professional-editie krijgt men ook toegang tot de Media Center software die als afzonderlijke dowload geïnstalleerd kan worden. De upgrade voor de aantrekkelijke prijs wordt als download aangeboden.

De gebruiker zal net als bij eerdere upgrades aan de hand worden genomen. Zo zal een wizzard compatibiliteitsproblemen opzoeken. De download kan direct worden geïnstalleerd of via een bootable-dvd of usb-stick op een later tijdstip worden gebruikt.

Microsoft garandeert uiteraard niet dat alle bestanden en geïnstalleerde software behouden blijft. Bij Windows 7 gebruikers zullen de meeste bestanden, programma’s en instellingen behouden blijven, bij Vista alleen bestanden en instellingen en bij Windows XP alleen documenten. Ook een schone installatie van Windows 8 behoort tot de mogelijkheden. 

De upgrade naar Windows 8 zal volgens Microsoft in 131 markten worden aangeboden. Welke landen dat zijn is niet bekend. Wij achten de kans dat Nederland daarbij is redelijk groot. Er komt ook een dvd-versie in de winkel van de upgrade die $70 gaat kosten. De upgrade-versie zal tot 31 januari 2013 verkrijgbaar zijn.

 

Bron: Windowsblog

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Besturingssystemen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord