abonneren

Windows 8 upgrade voor €15

De registratie voor het Windows 8 upgrade-programma is geopend. Wie tussen 2 juni 2012 en 31 januari 2013 een Windows 7-pc koopt, kan dankzij deze aanbieding een upgrade naar Windows 8 Pro aanschaffen voor € 14,99.

Het aanbod geldt voor pc’s met een geldig Windows 7 OEM-certificaat en een geldige productcode voor één van de volgende voorgeïnstalleerde versies: Home Basic, Home Premium, Professional of Ultimate.

Voor de registratie is de volgende informatie nodig: model en fabrikant van de pc, aankoopdatum, plaats van aankoop en je Windows 7-productcode. Eenmaal geregistreerd, zal je na de lancering van Windows 8 (op 26 oktober) een promotiecode in je mailbox ontvangen. Je kunt gebruik maken van deze code tot 28 februari 2013, daarna betaal je de volle prijs.

Je krijgt een downloadbare update die je in principe op de betreffende pc kunt installeren. De upgrade is waarschijnlijk ook op andere pc-s te installeren. Wel geldt de licentie maar voor één pc. Gebruikers van de mediacenter-software moeten oppassen. De mediacenter software zal voor Windows in een appart optiepakket worden verkocht voor een prijs van vermoedelijk €10.

Wie niet in aanmerking komt voor deze aanbieding is aangwezen de normale upgrade. De upgrade naar Windows 8 Pro is in de VS aangekondigd voor $39,99. We verwachten dat de Nederlandse prijs niet ver van de €40 zal zijn.

Bron: ZDnet

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Besturingssystemen

Tags: Upgrade

Laatste reactie