abonneren

Windows 7: Wizard Delen uitschakelen

Standaard wordt in Windows 7 de wizard Delen gebruikt als u mappen wilt delen met andere gebruikers. Bij de tips over geavanceerd delen leest u dat er meer deelmogelijkheden bestaan, zoals het per gebruiker aangeven wat er met de map mag worden gedaan.Voorkom dat de wizard Delen wordt gebruikt. Kies Start, Computer. Druk op de Alt-toets, zodat de klassieke menubalk wordt getoond.
Vervolgens kiest u voor Extra, Mapopties, tabblad Weergave. In het vak Geavanceerde instellingen haalt u het vinkje weg bij Wizard Delen gebruiken. Klik op OK. Als u voortaan een map wilt delen, rechtsklikt u erop en kiest u voor Delen met, Geavanceerd delen. Via het tabblad Delen geeft u de gewenste deelinstellingen op.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Besturingssystemen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord