abonneren

Windows 7: Wachtwoord thuisgroep aanpassen

Maakt u binnen uw thuisnetwerk gebruik van een thuisgroep? Het standaardwachtwoord voor de thuisgroep wordt door Windows 7 gemaakt. Gelukkig kunt u dit zelf aanpassen in een eigen wachtwoord. In het Configuratiescherm kiest u voor Netwerk en internet, Thuisgroep. In de sectie Andere bewerkingen voor deze thuisgroep kiest u voor Het wachtwoord wijzigen.
Zorg ervoor dat alle andere computers zijn ingeschakeld. Klik hierna op Het wachtwoord wijzigen en geef het nieuwe wachtwoord op. Hierna geeft u ditzelfde wachtwoord op bij de andere computers die in de thuisgroep zijn opgenomen.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Besturingssystemen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord