abonneren

Windows 7: Thema's

Microsoft levert standaard verschillende thema's waarmee u (onder meer) het bureaublad anders inricht. Rechtsklik op het bureaublad en kies Personalize: u kunt nu uit een dozijn thema's putten. Windows 7 bevat echter nog een aantal fraaie - maar verborgen - thema's.
Open de Verkenner en zorg dat ook verborgen mappen en systeemmappen zichtbaar worden: druk hiervoor even op de Alt-toets en kies Tools, Folder Options. Stip Show hidden files, folders, and drives aan en verwijder het vinkje bij Hide protected operating system files. Vervolgens navigeert u naar de map \Windows\Globalization\MCT. Hier treft u vijf submappen (die elk thema's rond een specifiek land bevatten). Open zo'n submap en open tevens de map Theme. Een dubbelklik op het Windows Theme File volstaat nu om het thema te activeren. Overigens vindt u in het venster Personalization ook een link naar zo'n vijftien extra thema's online.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Besturingssystemen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord