abonneren

Windows 7: Profielen per netwerktype

Windows 7 maakt onderscheid tussen verschillende typen netwerken. Zo is er het thuisnetwerk, het openbare netwerk en het bedrijfsnetwerk.Ook voor de netwerkinstellingen wordt onderscheid gemaakt tussen de verschillende typen. Hier kunt u handig op inspelen als u bijvoorbeeld een netwerk gebruikt dat op meerdere netwerken wordt aangesloten.
U kunt dan per netwerk de deelinstellingen bepalen.

In het Configuratiescherm kiest u voor Netwerk en internet, Netwerkcentrum, Geavanceerde instellingen voor delen wijzigen. Kies voor welk netwerk u de aanpassingen wilt maken. U hebt de keuze uit Thuis of werk en Openbaar. Verander de opties en bevestig met een klik op Wijzigingen opslaan.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Besturingssystemen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord