abonneren

Windows 7: HomeGroup

Al tijdens de installatie van Windows 7 had u de gelegenheid uw pc bij een ‘HomeGroup' aan te sluiten. Een nieuw concept dat het delen van bestanden en toestellen in uw netwerk vereenvoudigt.We gaan er hier even vanuit dat uw pc nog niet bij zo'n HomeGroup is aangesloten... Start het Network and Sharing Center op.
Klik bij HomeGroup op Ready to create en druk vervolgens op Create a HomeGroup.
Geef nu aan welke bronnen u wilt delen (Pictures, Music, Videos, Documents en/of Printers). Druk op Next, noteer het (hoofdlettergevoelige!) wachtwoord en sluit af met Finish. Nu is het voor andere computers eenvoudig om zich bij uw netwerkje aan te sluiten, zodat u elkaars bronnen kunt delen. Start op die pc's het Network and Sharing Center op, kies Choose homegroup and sharing options, vul het wachtwoord in en bevestig met Join now.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Besturingssystemen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord