abonneren

Windows 7: Geavanceerd delen (2)

Er zijn nog meer mogelijkheden bij het delen van mappen.Rechtsklik op een gedeelde map en kies Eigenschappen. Klik hierna op het tabblad Delen, Geavanceerd delen. U kunt in dit venster de naam van de gedeelde map aanpassen (vul een alternatieve naam in bij Sharenaam).
Bovendien kunt u in dit venster aangeven hoeveel gebruikers tegelijkertijd toegang kunnen krijgen tot de map (via de optie Het aantal gelijktijdige gebruikers beperken tot N). Klik op Machtigingen om per gebruiker de toegangsrechten te kunnen opgeven.
Zo kunt u de ene gebruiker volledig beheer geven, terwijl u een andere gebruiker alleen de mogelijkheid geeft om de inhoud van de map te lezen. Wilt u voorkomen dat de map offline beschikbaar wordt gesteld? Klik op Cache om het venster Offline-instellingen te openen. Kies vervolgens voor Geen bestanden of programma's uit de gedeelde map offline beschikbaar stellen. Klik op OK.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Besturingssystemen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord