abonneren

Windows 7: Gastaccount inschakelen

Windows 7 kent een ingebouwde gastaccount, die standaard is uitgeschakeld. Een gastaccount is echter ideaal voor situaties waarin uw computer tijdelijk door een andere gebruiker wordt gebruikt. Ten opzichte van een normale account heeft een gastaccount aanmerkelijk minder rechten. Zo zijn bestanden, mappen en instellingen die met een wachtwoord zijn beveiligd niet toegankelijk.
Wilt u de gastaccount gebruiken? Schakel deze in. In het Configuratiescherm kiest u voor Gebruikersaccounts en Ouderlijk toezicht, Gebruikersaccounts, Een ander account beheren. Klik nu op Gast. Windows vraagt of u de gastaccount wilt inschakelen. Klik op Inschakelen. In het Windows-aanmeldingsvenster wordt de gastaccount voortaan ook getoond.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Besturingssystemen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord