abonneren

Windows 7: Ctrl+Alt+Delete

Van vorige Windows-versies herinnert u zich mogelijk de verplichting om op Ctrl+Alt+Del te drukken, voordat de computer kan worden gebruikt. Deze methode verkleint de kans dat kwaadwillige code het aanmeldingsproces kan manipuleren. Het aanmelden met Ctrl+Alt+Del is ook nog mogelijk in Windows 7, maar de optie om deze functie in te schakelen is diep verborgen.
Druk op de Windows-toets+R om het venster Uitvoeren te openen. Vervolgens typt u Control Userpasswords2, gevolgd door een klik op OK. Het venster Gebruikersaccounts wordt geopend. Klik op het tabblad Geavanceerd. In het vak Beveiligde aanmelding plaatst u een vinkje bij de optie Gebruikers moeten op Ctrl+Alt+Delete drukken. Bevestig met een klik op OK.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Besturingssystemen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord