abonneren

Windows 7: Bibliotheken beheren

Windows 7 werkt met Bibliotheken. Hierin vindt u gemakkelijk al uw documenten, afbeeldingen en video's terug. Maar wellicht bent u niet tevreden met de standaard instellingen die Windows 7 gebruikt om deze bestanden op te slaan, namelijk op uw systeemschijf.

Gelukkig zijn de verschillende Bibliotheken gemakkelijk te beheren en kunt u zelf bepalen welke schijven en mappen opgenomen worden in de diverse Bibliotheken. Hiervoor opent u de verkenner, rechtsklikt u op één van de Bibliotheken en kiest u voor Eigenschappen. In het venster dat verschijnt, kunt u mappen toevoegen en verwijderen uit de Bibliotheek. Tevens kunt u de standaardmap instellen waarin een bepaald type bestanden (documenten, afbeeldingen, video's) opgeslagen moeten worden.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Besturingssystemen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord