abonneren

Windows 7: Aero-trio

Windows 7 bevat een aantal handigheidjes om efficiënter met vensters om te springen. Eén ervan is Aero Snap.Als u de combinatie Windowstoets+linkerpijltje indrukt, zal het actieve venster alleen de linkerhelft van het scherm in beslag nemen, en met Windowstoets+rechterpijltje de rechterhelft - heel handig op 16:9-schermen.
Met Windows+pijltje omhoog maximaliseert u het venster en u raadt het al: met Windows+pijltje omlaag wordt het geminimaliseerd.

Ook handig is Aero Shake: schudt u een geopend venster enkele keren snel heen en weer, dan worden de overige vensters naar de Windows taakbalk gekatapulteerd.

Aero Peek completeert deze snufjes: zodra u Windowstoets+spatiebalk indrukt, worden alle geopende vensters doorzichtig zodat u (de gadgets op) het bureaublad te zien krijgt.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Besturingssystemen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord