abonneren

Microsoft vraagt WHS te testen met Windows 8

Op het Windows Home Server Blog roept Microsoft gebruikers op om de compatibiliteit tussen Windows Home Server en windows 8 te testen. Microsoft is zelf al op enige problemen gestuit.

Microsoft benadrukt dat het gebruik van de Windows 8 Consumer Preview in een netwerk niet volledig ondersteund wordt, en dat de Windows 8 Consumer Preview alleen maar voor testdoeleinden gebruikt moet worden. Logisch natuurlijk, maar voor sommige mensen helpt het om dit nogmaals te benadrukken.

Voor het gebruik van Windows 8 Consumer Preview met Windows Home Server geeft Microsoft zelf al enige problemen aan waarop zij gestuit is. Zo is de activatie van .net 3.5 noodzakelijk op Windows 8 om samen te kunnen werken met Windows Home Server 2011 en wordt de thumbnail van de fotofolder niet goed getoond op de 'Remote Web Access' pagina.

Met de vorige versie - Windows Home Server 2007 - zijn ook enige problemen te tackelen. Zo wil de Home Server Client Connector setup niet draaien op Windows 8.

Voor deze problemen zijn al workarounds beschikbaar op een speciale Wiki-pagina.

Bron: Windows Home Server Blog

Geschreven door: Gerard Sombroek op

Category: Nieuws, Besturingssystemen

Tags: Windows Home Server

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord