abonneren

W7: Computerbeheer logboeken

Windows 7 computerbeheer heeft uitgebreide logboeken, die inzicht geven in de staat van de machine. Open het menu Start en rechtsklik op Beheren. Het venster van Computerbeheer wordt geopend. Aan de linkerzijde vindt u de hoofdprogramma's, terwijl u in het rechtergedeelte van het venster het geselecteerde programma aantreft.
Computerbeheer is opgebouwd uit drie hoofdonderdelen: Systeemwerkset, Opslag, en Services en toepassingen. Klik op de pijl naast een vermelding om de subonderdelen op te vragen.

Kies Systeemwerkset, Logboeken. Links treft u de hoofdcategorieën aan: Aangepaste weergaven, Windows-logboeken en Logboeken Toepassingen. Klik op een hoofdcategorie om de onderliggende logboeken in te zien. In het midden vindt u vervolgens de vermeldingen. Windows maakt onderscheid tussen meldingen van het type informatie, waarschuwing en fouten. Klik op een vermelding om de details op te vragen, die onderin het venster worden getoond. Het tabblad Algemeen geeft de globale informatie van de geselecteerde vermelding. Voor meer informatie klikt u op het tabblad Details.

 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Besturingssystemen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord