abonneren

W7: Computerbeheer (8), prestatiemeter

Met de prestatiemeter van computerbeheer houdt u de prestaties van de individuele onderdelen in het oog. Open het menu Start en rechtsklik op Beheren. Het venster van Computerbeheer wordt geopend. Aan de linkerzijde vindt u de hoofdprogramma's, terwijl u in het rechtergedeelte van het venster het geselecteerde programma aantreft.
Computerbeheer is opgebouwd uit drie hoofdonderdelen: Systeemwerkset, Opslag, en Services en toepassingen.

Klik in het menu links op Systeemwerkset, Prestaties, Controlehulpprogramma's, Prestatiemeter. Een grafiek verschijnt, waarin de prestaties van individuele onderdelen worden getoond. Rechtsklik op de grafiek en kies Items toevoegen. Links in het venster vindt u de beschikbare items. Selecteer de gewenste items en klik op Toevoegen. Bevestig tot slot met een klik op OK. Hebt u een grafiek van een situatie die u later wilt raadplegen? Rechtsklik erop en kies Afbeelding opslaan als. De grafiek wordt vervolgens opgeslagen als gif-bestand.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Besturingssystemen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord