abonneren

W7: Computerbeheer (7), schijfbeheer weergave

U kunt de weergave van schijfbeheer naar eigen inzicht aanpassen. Schijfbeheer is een onderdeel van computerbeheer.Open het menu Start en rechtsklik op Beheren. Het venster van Computerbeheer wordt geopend. Aan de linkerzijde vindt u de hoofdprogramma's, terwijl u in het rechtergedeelte van het venster het geselecteerde programma aantreft.
Computerbeheer is opgebouwd uit drie hoofdonderdelen: Systeemwerkset, Opslag, en Services en toepassingen. Klik op de pijl naast een vermelding om de subonderdelen op te vragen.

Rechtsklik op Schijfbeheer (links in het venster) en kies Beeld. Bij Boven weergeven kiest u de gewenste weergave. Hierna kiest u voor Beneden weergeven en selecteert u ook het gewenste uiterlijk. U hebt daarbij de keuze uit Schijvenlijst, Volumelijst en Grafische weergave.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Besturingssystemen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord