abonneren

W7: Computerbeheer (2), zoeken in logboeken

Bent u op zoek naar een specifieke vermelding of gebeurtenis binnen een logboek in computerbeheer van Windows 7, dan kunt u het best gebruikmaken van de zoekfunctie. Open het menu Start en rechtsklik op Beheren. Het venster van Computerbeheer wordt geopend. Aan de linkerzijde vindt u de hoofdprogramma's, terwijl u in het rechtergedeelte van het venster het geselecteerde programma aantreft.
Computerbeheer is opgebouwd uit drie hoofdonderdelen: Systeemwerkset, Opslag, en Services en toepassingen. Klik op de pijl naast een vermelding om de subonderdelen op te vragen.

Kies Systeemwerkset, Logboeken. De zoekfunctie vindt u in het rechterpaneel Acties. Klik op Zoeken en geef de gewenste zoekterm op. De resultaten worden in het venster onderaan getoond. In plaats van te zoeken kunt u ook een filter toepassen op het logboek. In het paneel rechts kiest u voor Huidig logboek filteren. In het geopende venster geeft u vervolgens de variabelen op.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Besturingssystemen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord