abonneren

Vista/XP: Compacte modus voor bestandstypes

Windows Media Player heeft een compacte modus waarin enkel de essentiële besturingsknoppen getoond worden. Het is mogelijk om deze compacte modus te koppelen aan bestandstypen, zodat de compacte modus automatisch gestart wordt voor bijvoorbeeld mp3-bestanden. Klik in het menu op Extra en kies Opties.

Op het tabblad Speler ziet u de optie Minispeler starten voor bestandsnamen die deze tekst bevatten. Vervang de tekst in het veld met bijvoorbeeld .mp3 om alle mp3-bestanden in de compacte modus te openen. Als u : intikt, worden alle bestanden in de compacte modus geopend. Het is ook mogelijk om een pad in te tikken als d:\muziek, zodat alle bestanden in deze map in de compacte modus worden geopend. Gebruik om over te schakelen naar de volledige modus niet de knop Maximaliseren, maar de knop Volledige modus inschakelen. Als u toch Maximaliseren gebruikt, dan werkt het automatisch openen in de compacte modus niet.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Besturingssystemen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord