abonneren

Vista: Uitschakelen met knop laptop

De meeste laptops gaan na een druk op de aan/uitknop in de slaapstand. Omdat uw laptop waarschijnlijk ook in de slaapstand gaat als u het deksel dicht doet, is het handig om het gedrag van de knop te veranderen. Open het Configuratiescherm, klik op Systeem en onderhoud en vervolgens op Energiebeheer. Klik voor het actieve energiebeheerschema op De schema-instellingen wijzigen.
Klik op Geavanceerde energie-instellingen wijzigen en dubbelklik op het onderdeel Aan/uit-knoppen en deksel. Dubbelklik op Actie voor aan/uit-knop en verander de instelling naar Afsluiten. Klik vervolgens op Toepassen. Uw laptop wordt nu netjes afgesloten na een druk op de knop.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Besturingssystemen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord