abonneren

Vista: Sneller startmenu

Het startmenu van Vista heeft net als voorganger XP een kleine ingebouwde vertraging. Hierdoor worden onderdelen van het startmenu niet onmiddellijk uitgeklapt als u ze selecteert.Via het register kunt u deze vertraging verminderen of zelfs helemaal opheffen. Start de register-editor, open de sleutel HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop en dubbelklik op de waarde MenuShowDelay.
Standaard staat deze waarde op 400. Door deze te veranderen in 0 is er helemaal geen vertraging meer. U kunt ook een lager getal, bijvoorbeeld 200, intikken om nog wel een beetje vertraging te hebben als u dat prettig vindt. Start de computer opnieuw op om de wijziging door te voeren.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Besturingssystemen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord