abonneren

Vista: Sneller doorspoelen in Media Center

In Windows Media Center spoelt een video 30 seconden door met de knop naast de afspeelknop. Als u deze knop regelmatig gebruikt om reclame snel door te spoelen, dan is het handig om de doorspoeltijd te verhogen naar bijvoorbeeld drie minuten. Ga naar de registersleutel HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\CurrentVersion\Media Center\Settings\VideoSettings


en dubbelklik op de waarde SkipAheadInterval.

Selecteer Decimaal en vul bij de waardegegevens de gewenste tijd in milliseconden in. De standaardwaarde 29000 is bijvoorbeeld 29 seconden en drie minuten is 180000.

De knop waarmee u normaal zeven seconden terugspoelt, is op dezelfde manier te wijzigen door de waardegegevens van de waarde InstantReplayInterval aan te passen.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Besturingssystemen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord