abonneren

Vista: Oude Inactieve Items Verwijderen

Diverse programma's tonen pictogrammen in uw systeemvak en Vista onthoudt deze in een lijst waarin u ook kunt instellen dat bepaalde pictogrammen altijd verborgen moeten worden. U vindt deze lijst door te rechtsklikken op de startknop en te kiezen voor Eigenschappen. Open het tabblad Systeemvak en klik op Aanpassen.

Helaas bevinden zich in deze lijst waarschijnlijk ook pictogrammen van programma's die u niet meer gebruikt. Om de lijst op te schonen gaat u naar de registersleutel HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\TrayNotify.

Verwijder de waarden IconStreams en PastIconStream. Start Windows opnieuw op om de verandering door te voeren.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Besturingssystemen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord