abonneren

Vista: mappen koppelen

In Vista is het mogelijk om de informatie uit een map virtueel te koppelen aan een nieuwe map. In deze nieuwe map ziet u dan de inhoud van de originele map. Stel dat u de map d:\teksten hebt en de inhoud hiervan wilt zien in de map c:\website, dan kan dat via de opdrachtprompt.

Start de opdrachtprompt als administrator en tik het commando mklink /d c:\website d:\teksten. Wanneer u nu de map c:\website opent, dan ziet u de inhoud van de map d:\teksten. De virtuele map is via de Verkenner te verwijderen, de originele map wordt dan niet verwijderd.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Besturingssystemen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord