abonneren

Vista: Geluiden bij handelingen

In Vista kunt u geluiden aan bepaalde handelingen koppelen. Zo kunt u een geluidssignaal laten horen als u bijvoorbeeld een mail ontvangt of een andere computerhandeling plaatsvindt. Via het Startmenu gaat u naar Configuratiescherm, Klassieke Weergave. Ga naar Persoonlijke instellingen, Geluiden. In het dialoogvenster Geluid ziet u de naam Programmagebeurtenissen.
Hier staat een aantal opties waaraan u een geluid kunt verbinden, zoals bijvoorbeeld Programma start. Elke keer als Vista een programma start, wordt hieraan een geluid gekoppeld. In het uitrolmenu onder Geluiden selecteert u een bepaald geluid. Via Testen kunt u het geluid horen. Bevalt dit geluidje, dan klikt u op OK. Zelf een willekeurig geluid koppelen aan een bepaalde handeling van Windows, kan ook. Druk daarvoor op Bladeren en navigeer naar het wav-bestand op uw pc.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Besturingssystemen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord