abonneren

Veel gedoe bij updaten naar iOS 7

Het downloaden van iOS 7, de nieuwste versie van Apple’s mobiele besturingssysteem, ging gisteravond niet voor alle iPhone-bezitters zo gemakkelijk als verwacht. Er was zoveel belangstelling voor de update, dat Apple’s servers het aantal aanvragen niet bij konden benen. Het gevolg: urenlange en soms zelfs plotseling onderbroken downloads.

Gisteravond om 19.00 uur Nederlandse tijd stelde Apple de nieuwste software-update beschikbaar. Vooral gebruikers die het nieuwe besturingssysteem rechtstreeks vanaf hun Apple-apparaat wilden downloaden, ondervonden problemen. Sommige iPhone- iPod touch- of iPad-bezitters kregen de melding te zien dat ze de meest recente versie van iOS al gebruikten, terwijl in werkelijkheid de voorlaatste versie was geïnstalleerd.

iDevice-bezitters die na 19.00 uur wél de optie kregen om te updaten naar iOS 7 moesten vooral veel geduld hebben. Bij aanvang van de download werd in veel gevallen de melding getoond dat dit tot drie of zelfs 25 uur zou duren. In sommige gevallen kon het toestel wel verbinding maken met de servers van Apple, maar werd de download na enkele tientallen minuten alsnog afgebroken.

Geschreven door: Kenneth Stamp op

Category: Nieuws, Besturingssystemen

Tags: Ios 7

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord