abonneren

Updaten van Windows 8 naar Windows 9 wordt straks makkelijker

Het wordt straks makkelijker voor Windows 9-gebruikers om hun besturingssysteem te updaten. Daardoor wordt het simpeler om over te stappen van Windows 8 naar Windows 9.

Het wordt straks makkelijker voor Windows 9-gebruikers om hun besturingssysteem te updaten. Daardoor wordt het simpeler om over te stappen van Windows 8 naar Windows 9. De nieuwe versie van Windows, genaamd Windows Threshold, krijgt een ingebouwde update-optie. Die wordt geïntegreerd in het in het standaard Windows Update-systeem, dat tot nu toe alleen werd gebruikt voor het installeren van beveiligingsupdates.

Data-back-up

Met de nieuwe Windows Threshold wordt het mogelijk om met één druk op de knop te updaten naar een nieuw besturingssysteem. Gebruikers hoeven daarom hun data bijvoorbeeld niet meer over te zetten.

Testversie

De nieuwe functie wordt sowieso ingebouwd in de testversie van Windows 9, die op 30 september uitkomt voor ontwikkelaars. Of het uiteindelijk ook in de definitieve versie verschijnt, is niet bekend.

Start-menu terug

De nieuwe versie van Windows, Windows 9, wordt naar verwachting op 30 september onthuld. Microsoft zal enkele veelgehoorde kritieken over Windows 8 oplossen. Zo komt het start-menu weer terug in Windows 9, en krijgt het besturingssysteem een traditioneler uiterlijk.

Geschreven door: Tijs Hofmans op

Category: Nieuws, Besturingssystemen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord