abonneren

Symbian 04: fabrieksinstellingen herstellen

Het herstellen van de fabrieksinstellingen is handig als u een fout hebt gemaakt en de originele instellingen wilt herstellen. Het is ook raadzaam deze actie uit te voeren als u de telefoon wilt doorverkopen. Behalve via het menu kunt u deze zogenaamde harde reset uitvoeren via code *#7370#.
Gegevens op het telefoongeheugen zoals uw contactpersonen, agenda en notities raakt u hierbij ook kwijt! Er wordt een beveiligingscode gevraagd, die standaard ‘12345' is. Er is ook een zachte reset mogelijk via code *#7380#. Daarmee herstelt u alleen de originele instellingen en raakt u geen gegevens kwijt. Toestellen kunt u soms ook op een andere manier een harde reset geven, veelal door enkele knoppen ingedrukt te houden tijdens het opstarten. Dit wordt doorgaans in de handleiding omschreven.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Besturingssystemen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord