abonneren

Stabiliteitsupdate Samsung Galaxy S III nu in Nederland beschikbaar

Belgische eigenaren van de Samsung Galaxy S III hadden de update al gekregen en nu is Nederland aan de beurt. Het betreft een kleine stabiliteitsupdate binnen Android-versie 4.1.2.

Afgelopen maandag kreeg een gedeelte van de Belgische Galaxy S III-eigenaren een kleine update op zijn toestel binnen. Deze update is nu ook in Nederland beschikbaar en ook Belgische gebruikers met een Nederlands toestel kunnen de update binnenhalen. Het gaat om een kleine stabiliteitsupdate en de Galaxy S III blijft op Androidversie 4.1.2 (Jelly Bean).

 

Samsung Galaxy SIII

De Samsung Galaxy S III is miljoenen keren over de toonbank gegaan en inmiddels hebben dan ook al veelvuldig de bevestiging gehad dat dit toestel ook in Nederland een update heeft ontvangen naar I9300XXEMC2. Deze update zou verbeteringen moeten brengen voor de systeemstabiliteit. Onder meer problemen waarbij het toestel zomaar opnieuw opstartte na de update naar Android 4.1.2 zouden moeten zijn opgelost.

Wanneer de update naar Android 4.2 (ook Jelly Bean) gaat beginnen is nog niet bekend.

I9300XXEMC2 SIII 701x1024 Stabiliteitsupdate Samsung Galaxy S III nu ook in Nederland

Beschikbaarheid

De nieuwste update van de Samsung Galaxy S III heeft versienummer I9300XXEMC2 meegekregen en is beschikbaar voor de open markt-versie van de Galaxy S III. Wanneer jij je toestel gekocht hebt bij een provider, kan het zijn dat je nog even geduld moet hebben voordat de update voor jou beschibaar is.

De update kan Over The Air (OTA) gedownload worden, dus via WiFi rechtstreeks op het toestel. Momenteel lijkt het nogal druk te zijn, waardoor het kan zijn dat je in de wachtrij geplaatst wordt. Het is wel mogelijk om het softwareprogramma van Samsung, Kies te gebruiken op PC en Mac om je toestel te updaten.

Geschreven door: Ruud Caris op

Category: Nieuws, Besturingssystemen

Tags: update

Nieuws headlines

Laatste reactie